Súlyos szavak

Napi humor

2017. augusztus 31. - Paduc

A miniszterelnök kedvenc zenésze, Mándoki a Magyar Narancsnak beszélt arról, hogy Orbán Viktort nagyon művelt és érdeklődő embernek tartja, ezért gyakran beszélget a miniszterelnökkel Hegelről, Kantról vagy éppen Schopenhauerről.

 

 

Néhány hozzászólás a 444.hu portálról:

 

Hegel és Kant is Grazba járt gyógyulni?

Orbán úr szakszerűen megjegyezte, hogy a VfB Stuttgart addig muzsikált jól a Bundesligában, amíg Hegel ott játszott. Továbbá Kant nélkül az FC Königsberg max. egy magyar NB III-as csapattal érne fel.

fortin 

 Mivel nevezett régebben élt német urak írásműveivel három évtizede hivatásszerűen foglalatoskodom, és az interjúban említett intellektuális beszélgetés két szereplője (Mándoki + OV) egyikével korábban volt módom töbször szót váltani (nem a bajuszossal), a másikat pedig volt módom hallani a médiában (a bajuszost), nagy bizonyossággal állíthatom, hogy az interjúban elhangzottak szerinti beszélgetés semmiképpen sem történhetett meg abban a formában, hogy a nevezett szerzők egyetlen árva soráról is az említett urak bármelyike egyetlen ép félmondatot is képes lett volna megfogalmazni.
Így már csak azt kellene tudni, hogy egy posztmodern ironikus médiahackről van szó, vagy egy sötét tuskó bornírt odaböfögéséről az ellopott százmilliók feletti boldog örömben, magabiztos butasággal?

 Ez PR, ezért kapja Mándoki a zsét, hogy hitesse el Orbánról, milyen művelt.

Orbán akart adni egy díszdoktori címet is Lacinak, de szóltak neki, hogy mán doki

Forrás és kép: 444.hu

 

süti beállítások módosítása