Súlyos szavak

Mindennapi ellenségünket add meg nekünk ma!

2017. július 29. - Paduc

„Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban.” - mondta tusványosi Orbán.

Megküzdeni vagy leszámolni? Gaz brüsszelitákkal is csak akkor folytat párbeszédet a kormány, amikor belengetik a hetes cikkelyt.  A hazai nem kormánypárti médiát (van még ilyen, bár csak mutatóba) teljes mértékben figyelmen kívül hagyják. Ellenzéki sajtónak az általuk szalonképesnek tartott 5-6 álomtitkáron kívül senki nem nyilatkozik. Miniszter, törzsfőnök tévedésből sem. Tévévitára még választási kampányban sem bátorkodnak vállalkozni. Mióta? 2006 óta, amikor Gyurcsány felmosta a köpcössel a stúdiót.

 

screen_404.jpg

Nyilvános párbeszéd, kérdezz-felelek nem az ő gyakorlatuk. Azon a pályán csak veszthetnek. A Népszabadság bedarálása, a napilapok, televíziók és rádiók megvásárlása nekik kevés. Hírportálok kitiltása az országházból, kormányzati tájékoztatókról csak jó móka. Nincs más hátra, marad a küzdelem, erdogani módon. Akkor viszont egyértelmű, hogy ez a harc lesz a végső.  

 

Forrás: kormany.hu    Kép: 24.hu
süti beállítások módosítása