Súlyos szavak

Napi keresztrefeszítés

2018. március 30. - Paduc

Magyarországon körülbelül kétezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre - mondta O.V. felelőtlen magyar állampolgár a közszolgálati kormány propagandarádiójában.

Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében.

Titkosszolgálati módszerrel felderítve pártpolitikai célokra használva és mindezt törvényesen? Ez a mondat felér egy önfeljelentéssel, így még azelőtt mondjon le a magát megváltónak képzelő kisember, mielőtt Jézus feltámadását ünnepelnénk!

Élete előrehaladtával elmebaj lett úrrá rajta, amely a jószándékú despotát zsarnokká változtatta - ezt Júdea királyáról, Heródesről jegyezték fel a törtenetírók, aki elrendelte minden kétévesnél fiatalabb ottani kisded megölését, hogy Jézust elpusztítsa.

Innen üzenem ennek a főemlősnek, aki állítása szerint még soha nem hazudott, hogy az a fogalom, miszerint tudjuk, hogy nagyjából kicsodák nem azonos azzal, hogy pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk... Ha eddig nem lettem volna rajta a listán, akkor a nevezettek száma most eggyel gyarapodott. 

 

Forrás: kormany.hu    Kép: facebook

 

 

 

 

süti beállítások módosítása