Súlyos szavak

Napi hazugság

2019. július 13. - Paduc

A közszolgálati

Az állami propaganda adón, a Kossuth rádióban  azt állította az első számú hazaáruló - azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlamentben a magyar baloldali képviselők nem szavazták meg a fideszes jelölteket - hogy a hazával nem szabad szembefordulni, csak azért, hogy ártsunk a rivális pártnak. Jobboldali ökölszabály, hogy sohasem utálhatjuk jobban az ellenfeleinket, mint amennyire szeretjük a hazánkat. 

2004-ben a csuti főnök parancsára fideszes csicskák ellenezték Kovács László biztosi kinevezését, 2009-ben pedig Andor Lászlóét. 2003-ban a Kereszténydemokrata Internacionálé ülésén a Fidesz javaslatára fogadtak el a Medgyessy-kormányt elítélő határozatot a bíróságok befolyásolása, a civil szervezetek működésének korlátozása, az ellenzéki sajtó ellehetetlenítése és az állampolgári jogok megsértése miatt.

Képtalálat a következőre: „orbán eu”

 

A zsarnok 2006-ban az Európai Néppárt ülésén felszólította az Európai Uniót, hogy ne nyújtson segítséget hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak. Vagyis a Gyurcsány kormányozta Magyarországnak. Ahogy az önkényúr fogalmaz, HAZÁNKnak.

Kapcsolódó kép

Ennyit a korrektségről, a Göbbelsi agitáicióról és az igazmondó juhászról.  Ökölszabály? Én ütök vissza elsőként. Na meg másodikként is, mert az ellenfél ellenség kezemeg van kötve. Mint a szélsőjobbos kormánypárti Pesti Srácok portálon olvasható: A DK, a Momentum és az MSZP azért sem részei a magyar ellenzéknek, mert ők nem ellenzék, hanem ellenség – nemcsak a magyar kormányé, hanem a magyar nemzeté, mindannyiunké. Ők nem a saját rohadt posványos kútfejűkből vesztik ezeket a gondolatokat. Utasításban kapják. Mi ez, ha nem fasizmus? Ráadásul hazaárulás a javából.

  

Forrás: Népszava    Kép: b1.blog.hu; index

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása