Súlyos szavak

Napi elmebaj

2018. szeptember 18. - Paduc

A vezér lassan elméje meglágyul. Ez nem lenne baj, ha nem egy egész ország, egy egész nemzet, egy egész társadalom inná meg ennek a levét. A hazugságokon már nem csodálkozunk, hiszen az a nemzeti szégyen kormányának büszkén forgatott fegyverei tartozik évtizedek óta. De azt nem fogadjuk el, amikor a szellemi és lelki kútmérgezés már olyan fokra hág, ami rettenetes kárt okoz a magyar nemzetnek. 

 

Brüsszel nem akarja lecserélni a magyar határőrséget. Erre nem is lenne joga. Megerősíteni szeretné az Európai Unió külső határainak védelmét. Nem erről papolt maga Orbán az elmúlt három évben? Nem ő követelte éppen azt, hogy nemzetközi segítséggel erősítsük meg a külső határok védelmét? Nem arról beszél állandóan, hogy közös határvédelmi politika kell?

Fentieket Bokros Lajos, a MoMa elnöke írta arra reagálva, hogy a Cinege utcai despota szerint Brüsszel elvenné Magyarországtól a határőrizet jogát, zsoldosokat küldene ide, ami azt jelentené, hogy náluk lenne a kapukulcs. Mindezzel az probléma, kedves tudathasadásos vezető, hogy a EP-ben ülő fideszess alattvalóid is megszavazták ezt a törvényt 2016. június 6-án, amit te is követeltél. 

 

Forrás: varosikurir.hu       Kép: HírTV

 

süti beállítások módosítása