Súlyos szavak

Napi hazugság

2018. szeptember 12. - Paduc

Megbélyegezni akarnak egy országot és egy népet. Súlyos felelősséget vesznek magukra, amikor az EU történetében először egy népet ki akarnak rekeszteni az európai döntésekből. A hazug vádakat visszautasítom. Magyarország nem enged a zsarolásnak, védeni fogja a határait és a jogait is. Készen állunk a jövő évi EP-választásokra, ahol az emberek visszahozhatják a demokráciát az európai politikába - védekezett Orbán Strasbourgban.

kep_24.jpg

Ön hazudik - vágta Orbán fejéhez állítását Újhelyi István szocialista EP képviselő. Hazudik ebben a közösségben és hazudik otthon Magyarországon a mi társadalmunknak, honfitársainak. Azt mondja, meg akarja védeni Magyarországot Brüsszeltől. Nem kell, mert ez a mi családunk! Higgye el, hogy Európát sem kell megvédenie egy olyan veszedelemtől, amit csak ön vázol fel az égre!

Tulajdonképpen mit akar megvédeni? Azt a rezsimet, azt a bűnös, bűzös rezsimet, amit az oligarcháival együtt épített. Azért csinálja ezt a politikát, mert ezt akarja védeni a jogtól és az európai szabályoktól, az európai közösségtől.

 

Forrás: index

 

 

 

süti beállítások módosítása