Súlyos szavak

Napi mammogás

2017. december 04. - Paduc

Mennyit kell várni egy mammográfiai vizsgálatra - kérdezte az Emmi vezetőjétől a szocialista Kunhalmi Ágnes hétfőn a Parlamentben, akinek érdeklődésére a nagyobb kórházak elismerték, a most szűrésre jelentkezők január középére kapnak időpontot. Több intézmény megerősítette, hogy azok sem tarthatóak, mert a gépek gyakran meghibásodnak.

A válaszadással megbízott Rétvári Bence államtitkár nem tagadta a helyzetet, de azt mondta, hogy azóta minden kórház intézkedett a gépek javításáról, bérléséről. Majd hozzátette, ha a szocialisták nem zártak volna be négy kórházat, talán ma jobb lenne a mammográfiás helyzet Magyarországon. Ezek szerint hazudott Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár amikor azt állította, hogy szép hazánkban európai színvonalú az egészségügyi ellátás.

 

Szóval erről is a "gyúcsányi" tehet és az "elmúttnyócév" ?! Elképesztő magyarázkodás, miközben lassan egy évtizede teljhatalommal irányítják az országot, képesek mindent a globális pénzügyi válság alatt kormányzó MSZP-re fogni. A sok értelmetlen gigaberuházásért, a számtalan feleslegesen megépített stadionért is ők a felelősek, Rétvári?

 

Forrás: 444.hu    Kép: index.hu

 

süti beállítások módosítása