Súlyos szavak

Napi hazugság

2017. november 23. - Paduc

Gulyás Gergely a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatóján szemrebbenés és arcpirulás nélkül hazudott: Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen.

Nem értem, hogy egy értelmes ember miként juthat el odáig, hogy maradéktalanul kiszolgálja kenyéradó gazdáit és bűnrészesévé váljon egy országos politikai és gazdasági csalássorozatnak. 

Még a vak is látja, hogy nem a kormányt becsmérlő tévé- és rádióreklámok, újsághirdetések hergelték a népet a dolgozók magyar polgárok által megtermelt milliárdokat átlapátolva a felcsúti vezér baráti körének. Nem Orbánt, hanem egy élete végén járó sikeres üzletembert gyaláztak, hiteltelenítettek és keltettek ellene gyűlöletet antiszemita sugalmazással. Gulyás úr szerint frontális támadás az, amikor egy 87 éves ember kiáll a saját igazáért és a világ vezető gazdasági napilapjának adott interjújában tételesen cáfolja egy féldiktatórikus kormányzat hazugságait. Miért nem volt legalább egy olyan bátor újságíró, aki helyszínen mindezzel szembesítette volna ezt a vastagbőrű lakájt? Azért, mert kiválóan működik a NER önkorlátozó és megfélemlítő cenzúrája és aki nem bértollnok, az joggal félti az egzisztenciáját.

 

Forrás: mti      Kép: Szeged TV; Nyugati Fény

 

  

 

 

 

süti beállítások módosítása