Súlyos szavak

Napi utasítás

2017. november 21. - Paduc

A vizes vébére négy milliárd forintért felújított Császár-Komjádi Béla Sportuszoda beléptetőrendszere és öltözői a mai napig használhatatlanok voltak. A NER-nek köszönhetően ma valamit javult a helyzet, mint azt Wladár Sándor a Magyar Úszó Szövetség elnöke közölte:

Mai nappal, két hónap várakozást követően a válogatott kerettagok megkapták öltözőiket, nem a lelátón kell átöltözniük. Összesen 5 db öltözőt kaptak, a MÚSZ közbenjárása nyomán. A beléptetőrendszer működőképes kialakítására utasítást kaptak az illetékesek.

Hát így megy ez? Utasítani kell őket, hogy a megrendelt munkát hibátlanul elvégezzék? A szövetség elnökének kell "közbenjárnia"? Elképesztő. A megbízót is utasítania kell valakinek, hogy elvégezze a szakszerű műszaki átvételt? A számlák ellenértékének átutalására már nyilván nem kell figyelmeztetni, mert azt a munkák elvégzése előtt intézi, hogy minél előbb visszacsurgassanak neki is. Hiszen uszodában csurran-cseppen. Sőt, dől a lé! Az aulában elhelyezett hibás szórendű emléktáblát is kifizette valaki. Netán Plagi bácsi, a nemzeth álamfője

 

Forrás és kép: 444.hu

 

 

süti beállítások módosítása