Súlyos szavak

Napi farizeus

2017. október 31. - Paduc

Amikor azért dolgozunk hogy a magyarok jól éljenek akkor arra is törekszünk, hogy szépen tudjanak élni, igazságosabban és derűsebben, gazdagabban és felemelt szívvel. Ilyen szóvirággal kezdte beszédét O.V. nagykorú a reformáció 500. évfordulójának ünnepségén, majd szerénytelenül így folytatta: Az isteni ige arra tanít minket, hogy ne a véletlent vagy a sors szeszélyét lássuk abban, hogy itt és most Magyarország élén keresztény, hitvalló kormány áll, hanem érezzük benne Isten kegyelmének megnyilvánulását.

Persze a kötelező ellenség keresésről, gyűlöletről sem felejtkezett meg: Magyarországnak a keresztényellenes, internacionalista erők kormányzása után egy keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szüksége. Ebben megerősít bennünket az, hogy a magyar polgárok döntésükkel immár másodjára is felhatalmazást adtak. Hálásak vagyunk azért hogy a nemzet összefogott talpra állt és megerősödött, hálásak vagyunk hogy visszanyerte életerejét cselekvőképességét és visszanyerte tettvágy át is.

Végül a szokásos hadakozással zárta beszédét, melyben nem szerepelt sem a szeretet, sem a békesség kifejezés: Együtt harcolunk és együtt imádkozunk azért, hogy Isten áldd meg a magyart! 

 

 

Forrás: mtva

 

süti beállítások módosítása