Súlyos szavak

Napi morál

2017. október 07. - Paduc

Bár korántsem vagyok elégedetlen azzal, amit mostanáig el tudtunk érni, szükségünk lenne további egy vagy akár még egy ciklusra, hogy a hazánk sorsát hosszú távon meghatározó, az ország morális és gazdasági rendbetételét követően elindított intézkedéseket programokat megerősítsük.

 

Ezzel az egyszerű tőmondattal hozta szokásos formáját Kövér László házmester, az MSzMP egykori tagja, jelenleg Isten és Orbán akaratából az Országgyűlés elnöke. Morálról beszél az, aki néhány éve ezt mondta: Sokan vannak ma Magyarországon, akik nem tudnak örülni a kormány intézkedéseinek és sikereinek. Ezért azt ajánlom nekik vegyenek egy kalapácsot, egy szöget és egy kötelet, menjenek le az alagsorba és a szögre vagy ha találtak jó gerendát, akkor arra kössék fel magukat! Ezzel nagy szolgálatot tennének, mert nélkülük könnyebben és hamarabb tudnánk megoldani a feladatainkat."

 

A gazdaság rendbetételéről beszél, miközben karba tett kézzel segédkezik az ország szétlopásához. Hofi két évtizeddel ezelőtt nem tévedett, amikor ezt mondta: "ha a Kövér megszólal, annak folyik a szájából a szar."

 

Forrás Magyar Hírlap    Kép: b1blogcsalád; kommunista.net

 

 

 

süti beállítások módosítása