Napi stróman

2019. február 13. - Paduc

Ez a gyár egy csodálatos beruházás - olvasta papírjából legújabb beruházásának, Európa egyetlen búzakeményítő gyárának avatásán a gázszerelők szégyene, Orbán egykori iskolatársa, aki 380 milliárd forintos vagyonával az ország leggazdagabb strómanja, aki így folytatta: mi a termelés hívei vagyunk. Tehát persze, jó könnyen pénzt keresni, de azért mi szeretünk megdolgozni a pénzért, a profitért. 

Jó, ha nem csak számokból tudom, de láthatom is, ahogy épül Magyarország - vakkantotta visszafogottan Putyin pincsije. Azt nem tette hozzá, hogy nekem épül. A 33 milliárdos beruházást a kormány, azaz mi adófizetők 6 000 000 000 forinttal támogattuk.

 

 

Forrás és kép: 444.hu

 

 

 

 

Napi tapló

Én azt hiszem, elég sokat letettem a demokrácia asztalára, mondom a demokráciát féltőknek, hiszen egyebek mellett gondoskodtam róla, hogy megmaradjon a közvetlen főpolgármester választás - szólta el magát az orbáni autokráciát kiszolgáló dölyfös, pökhendi vezető. Önkormányzat, Pelikán elvtárs! Tetszik érteni? Egyszer majd kérünk magától valamit!  

 

Forrás és kép: alfahír

 

 

Napi beteg

Szuper ellátás!!!! Itt mindenki engem ápol-kezel-altat-ellát, egy szuperül felszerelt kórházban. Nekem úgy tünt ez a XXI. század. Itt csak gyógyulni lehet. Akik mégegyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom nyakon vágom - írta közösségi oldalára Nagy Baboskendő Feró egy siófoki kórházban, a térdműtétje után.  Az nem derült ki, hogy az altatószer hatása vagy a Kis Vezető iránti hűség inspirálta-e ezekre a mondatokra. Lényeg az, hogy csirkedarálás nem történt. Viszont Magyarország ment a levesbe. Bátran nyakon vághatod magad, pojáca!

 

Forrás: index      Kép: 24.hu

 

 

Napi költségvetés

A Liget-projekt költségvetése már a háromszorosánál jár úgy, hogy még semmi nem épüllt, csak bontottak. A terv szerint 150 milliárd forintba került volna, de ma sem a végösszeg nem ismert, sem a határidő.

A Közlekedési Múzeumot úgy bontották le, hogy annak helyére felhúznak egy újat, de rájöttek arra, hogy abban a járművek nem férnének el. Így ma egy hatalmas gödör van, múzeum nincs.

Hasonló volt várbéli kormányzati épület felújításának alultervezett költségvetése vagy a Puskás Stadion építése, ami 30 milliárdról indult és most 200 milliárd fölött járunk - mondta Király Dávid a Republicon Intézet várospolitikai szakértője.  

 

Forrás: Klubrádió     Kép: magyarépítők 

 

 

Napi tollnok

...kezébe kapta a hatalmat, megcsinálta a világ legerkölcstelenebb parlamenti fúzióját, meghamisította a régi szabadelvű pártot, elpaktált minden elpaktálhatót, bevitte s államférfiúi minősítéssel látta el a kokottságot, megszerezte dicsősége zengésére a sajtónak csaknem teljességét, kiölt a magyar politikából, közéletből minden őszinteséget. Mit nem lehet ezek után Magyarországon megcsinálni...

 

Új jelszónk: a Balkánra és Kelet felé. Éppen eleget vesződtünk ezer év óta az ármányos Nyugattal. Unjuk már ezt a barátkozást. Vérünk, álmunk, potenciánk kerget minket a Nyugattól. Inkább leszünk Ázsiában elsők, mint Európában utolsók. Igaz, hogy Széchenyi István ezt nem így gondolta. Előtte és utána másról álmodtak a szent vágyú magyarok. Igaz, hogy rajtunk állott: ne az utolsók legyünk Európában.

Minden erőnk megvan a nyugati lendüléshez. Csakhogy ez erőket lebilincseli a múlt. Lebilincseli a papi nyereg, a mágnás-béklyó s a tatár vaskalap. Csak egy új, demokrata Magyarország haladhatna dicsőségesen a Nyugattal. A mai Magyarország valóban nem. Magyarország mai urai tehát visznek bennünket a Balkánra és Kelet felé. 

 

100 éve halt meg Ady Endre, akitől az

elnyomó orbán-rezsim fél, mint a tűztől.

 

    

 A képekre kattintva elindulnak a videók.

 

Forrás: 24.hu; youtube


 

 

Napi fiatal demokrata

Az Orbán-kormány egy daganatos sejt, amelyik fel akarja falni a több, vele nem egyező sejtet. És nem csak be akarja kebelezni, a földdel egyenlővé akarja tenni őket, ha nem azonos a véleményük az Orbán-rezsimmel. A kormány lejárató hadjáratot indított ellenem, amiért kritizáltam őket. Hát nem nevetséges ez? Hamis híreket kezdtek el terjeszteni rólam, mondván három tantárgyból bukásra állok, lógok az iskolából. Kedves Fidesz! Ti buktatok meg három dologból: tisztesség, emberség, őszinteség.  

Kérdezem tőletek: meddig tűritek, hogy a kormány mindenkit kisemmiz? Hogy nap mint nap egyre szegényebbek vagyunk, míg Orbánék egyre csak gazdagodnak és megtömik a zsebüket a mi pénzünkkel? Rákosi túl úrinak tartotta, hogy a Várba költözzön, erre ez a mocsokkirály minden akadály nélkül betelepszik. Ahol a freskókat festenek le, ott hamarosan a könyvégetés lesz a következő. Ezt nem hagyhatjuk - mondta a tegnapi szakszervezeti demonstráción Nagy Blanka kiskunfélegyházai gimnazista.

 

 

Forrás és kép: HVG

 

 

Napi provokáció

Könnyen lehet, hogy 1989-90-el szemben most lesz forradalom. Én ezt egyáltalán nem zárom ki. Azt gondolom, hogy ez a hatalomnak sem érdeke, sőt kimondottan óva inteném a Fideszt, hogy ebbe az irányba terelje a folyamatokat - mondta Márki-Zay Péter, aki szerint békésen kell leváltani az Orbán-kormányt. Nem tartja viszont kizártnak, hogy a kormányellenes tüntetéseken a Fidesz provokálja a résztvevőket, ami egy forradalomban eszkalálódik majd.

 

Forrás és kép: 444

 

 

 

 

Napi jobbik

Az országgyűlési választáskor a többi ellenzéki párttal együtt bizony mi is hibáztunk. Ha náhány szimbolikus körzetben visszalépünk, akkor ma nincs kétharmad. A legsötétebb Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van - nyilatkozta Mirkóczki Ádám újságíró, politikus, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője.

 

 

Forrás: 444                     Kép: mandiner

 

 

Napi átverés

A téli rezsicsökkentés 12 ezer forintos támogatását minden magyar háztartás megkapja attól függetlenül, hogy családi otthonokban vagy társasházban vannak, szénnel, gázzal vagy fával fűtenek. Ameddig a Fidesz van kormányon, addig marad a rezsicsökkentés politikája - igérte tavaly tavasszal a választások előtt Németh Rezsi Szilárd. 

 

A tűzifa támogatást  az október 15-i határidőig 372 ezer háztartás igényelte de az ígért segítségből a rászolók közül senki semmit nem kapott. 

 

Forrás: 444        Kép: youtube

 

Napi beszari

 

Én olyan interjúkat nem keresek és nem is vállalok, ahol előre lehet látni, hogy rosszindulatú ember előítéletes kérdéseket fog feltenni nekem. Köszönöm, nem kérek ebből - válaszolta az O1G-nek nevezett ember arra az újságírói kérdésre, hogy miért nem engedték be a Magyar Hang, az Azonnali, a Klubrádió, a Mérce, a Direkt36 és az Alfahír munkatársát arra a sajtótájékoztatóra, ahol kilenc év után a felcsútitól kérdezhettek a kiválasztottak.

 

Forrás: index