Súlyos szavak

Napi hecc

2017. október 10. - Paduc

Mészáros Tamás publicista szerint a kormánypárt egyetlen törekvése, hogy az őket támogató, általuk egyébként mélységesen lenézett kétmillió ember szellemi táplálékát megadja. Vannak szélsőséges pártok nyugat-Európában, de még ők sem használják azokat az eszközöket, amiket a mai magyar kormánypárt használ. 

 

Folyamatosan hergelik a tömeget, akik között vannak radikálisok, akik bármire képesek lehetnek, akár azokkal a civil szervezetekkel szemben, akiket a Fidesz célpontként megnevezett. Ezért kellene meggondolnia a kormánynak, hogy meddig szítja a feszültséget. Megdöbbentő hogy iskolázott, magukat kereszténynek tartó emberek kiszolgálják ezt a vonalat.

Elérték azt, hogy nincsen politika, nincs mit elemezni politikai értelemben, egy velejéig aljas hecckampányt nem lehet politikai terméknek nevezni, ez egészen más dimenzió. Méltatlan Orbán Viktor szövegeit boncolgatni és politikai tartalmat keresni benne, ez már nem politika, itt valami irányított, célratörő, rendszerezett őrület bontakozott ki.

 

Forrás: Klubrádió    Kép: ATV

 

süti beállítások módosítása