Napi sajnálkozás

2018. február 21. - Paduc

A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt. Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült. Felszólítjuk a Helsinki Bizottságot, hogy fejezze be a hazudozást és legalább egy ilyen fontos és súlyos kérdésben ne a zsebeik Soros György pénzével való kitömésével legyenek elfoglalva!

A fenti sorokat 2015-ben okádta ki magából az egykori fiatalokból és áldemokratákból alakult posztkommunista párt, amiért a Helsinki Bizottság pert indított. A bíróság jogerősen megállapította, hogy a Fidesznek mindkét állítása valótlan volt. Azaz a Helsinki Bizottság nem Soros vagy mások politikai megrendelését teljesíti, hanem emberi jogi tevékenységet folytat. Másrészt, a Helsinki Bizottság adatai helytállóak, a Fidesz által közölt adatok egy uszító gyűlöletpropaganda hazugságai.

A bíróság egymillió forint megfizetésére kötelezte a pártot, és formailag eltiltotta a jövőbeli jogsértésektől. A Fidesz az egymilliós büntetést átutalta, az ítélet bocsánatkérésre vonatkozó része azonban elmaradt, a jogsértések viszont azóta is zajlanak. Vagyis a kormánypárt semmibe vette a bíróság döntését és több mint egy évig nem tett eleget a végzésnek, azaz nem kért bocsánatot. Ezek a trógerek nem csak az embereket, hanem az igazságszolgáltatást sem tisztelik.

 

 

A Magyar Helsinki Bizottság a múlt héten végrehajtást kezdeményezett Orbán bűnszövetkezete pártja ellen, ami látszólag úgy tett eleget a végzésnek, hogy megismételte az eredeti gyalázkodást, majd így folytatta:

A Fővárosi Törvényszék 65.P.22.573/2015/12. számú ítélete megállapította, hogy az alperes (Fidesz) megsértette a felperes (Helsinki Bizottság) jóhírneve védelméhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy a fenti közleményében valótlanul állította, hogy a felperes szervezet nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesíti tevékenysége során, és fekete-fehér adatokat is próbál meghamisítani, továbbá, hogy a hazánkba érkező menedékkérők számával, összetételével kapcsolatos adatokat is hamisított 2014. évre vonatkozóan, ezért az alperes sajnálkozását fejezi ki.

Ez a senkiházi banda sajnálkozik? Hát már bocsánatot kérek, de ez a magyar társadalom arcul köpése, ami remélem hamarosan visszahull rájuk!

 

Forrás és kép: 444.hu

 

 

 

 

 

 

 

Napi fontos

 

Nem akarunk sokszínűek lenni. Ha egy-egy nyugat-európai nagyvárosba elmegyünk -én megmondom őszintén- azokban semmi vonzót nem találok. Akkor sem, ha valami okosok kitalálták, azt hogy a sokszínűség az egy érték.  A sokszínűség nem érték. A sokszínűség  egy tulajdonság. A sokszínűség  semmivel sem értékesebb, mint az egyívású közösségnek a képe. Attól, hogy valami színes és sokszínű, nem értékesebb mint az, ami meg nem az.

Nekünk meg kell védenünk Magyarországot úgy, ahogyan most van. Ki kell mondanunk, hogy nem akarunk sokszínűek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket, a saját címünket, a saját hagyományunkat, a saját nemzeti kultúránkat összekeverik másokéval. Nem akarjuk. Egyáltalán nem akarjuk. Nem akarunk sokszínűek lenni. Olyanok akarunk lenni, mint amilyenek 1100 év alatt mi itt a Kárpát-medencében lettünk - mondta az egykori felcsúti focista a Megyei Jogú Városok Szövetségének közgyűlésén.

 

Miniszterelnök, maga beteg. Menjen el egy szemorvoshoz, aki majd megszabadítja a szürkehályogtól! Ha az egyszínű látásmódjának  oka a szürkeállományban keresendő, akkor egy történész felvilágosítja, hogy sokszínű népek, törzsek és tarka nemzetiségek évszázados keveredéséből alakult ki a mai magyar etnikum.

2014-ben egy miniszterelnök a következőket mondta: Kohl kancellár úrral együtt vallom, hogy Európa legfőbb értékei a nemzetek, méghozzá a sokszínű nemzetek. Ezt az embert Orbán Viktornak hívták.  Én csak pávatáncos sokszínű szélkakasnak.

 

ovindul.jpg

Forrás: kormany.hu     Kép: ellenszel.hu    Video: 444.hu

 

Napi elhárítás

A magyar választási rendszer teljesen egyforma lehetőséget biztosít a legerősebb és a  leggyengébb pártnak - mondta szemrebbenés nélkül Németh Szilárd. Nem akárhol állította ezt a Fidesz agytrösztje alelnöke, hanem a Terrorelhárítási Központ laktanyájában. Arra az újságírói kérdésre próbált meg válaszolni, ami azt firtatta, hogy miként foglalhatta le pártja a választás előtti kampányidőszakra a kültéri plakátfelületek többségét, méghozzá tavalyi árakon.

A pénzügyi támogatás egyforma, a plakáthoz jutás, a hirdetési piachoz való hozzájutás teljesen egyforma. És hát ráadásul ott van Simicska. Akinek van bőven ilyen plakáthelye - replikázott az egykori csepeli polgármester, a Magyar Birkózószövetség elnöke.

 

A rezsibiztos már csak tudja, hiszen a viktátor egykori kollégiumi szobatársa nélkül ezek a nemzetrontók képtelenek lettek volna megteremteni az autoriter rezsim anyagi hátterét. Egyébként 2010-ben S. Lajos cége, a Mahir Cityposter szervezte a Fidesz plakátkampányát a piaci ár 58 százalékáért, 1300 plakátot pedig számla és ellenérték nélkül.

 

Forrás és kép: 444.hu

 

Napi vicc

Mi magyarok vagyunk, és meg akarjuk őrizni a kultúránkat. Nem akarjuk utánozni azt, amit a németek csinálnak vagy amit a franciák csinálnak. Folytatni akarjuk a saját életmódunkat - nyilatkozta Schmidt Mária a Guardiannek.

Beszélt arról is, hogy amikor 2009-ben Merkel kancellár  Budapestre látogatott, akkor meghívta őt egy megemlékezésre, de válaszra sem méltatták. Csak egy magyarázat lehet erre, mondta a Terror Háza igazgatója: Jégből van a szíve. 

A történész nem hisz a birodalmakban, a náci, a szovjet és az oszmán birodalom sincs már sehol, ellenben Magyarország egy 1100 éves állam. Németország, összehasonlítva, egy fiatal ország. Nem szeretem, ha olyan emberek oktatnak ki, akik nem tudtak felállítani egy nemzetállamot 1871 előtt. Schmidt irodája később emailt küldött, hogy tisztázza, ő ezt viccnek szánta. Valóban nevetséges. Mármint az, aki ezt mondta.

 

Forrás: 444.hu     Kép: hvg

 

 

 

Napi rambó

Orbán bécsi látogatása után kemény hangok jelentek meg vele kapcsolatban a konzervatív osztrák sajtóban. Az Österreich című napilap főszerkesztője azt írja kommentárjában, hogy Orbán remélhetőleg nem egy követendő példa az osztrák kancellárnak és alkancellárnak, mert „szélsőjobboldali, embertelen a menekültekkel, antidemokratikus diktátor, környezetromboló". Majd felteszi a kérdést: Kinek jutott eszébe, hogy ez az EU-n kívüli Rambo-diktátor legyen az első állami vendége a Kurz-kabinetnek?

 

Forrás: index; oe24.at

 

 

Napi példa Trump

Az Egyesült Államokban a pszichiáterekből álló  Duty to Warn mozgalom szerint Trump elnök gyógyíthatatlan, rosszindulatú nárcizmusban szenved, amely miatt képtelen ellátni az elnöki feladatokat, és veszélyt jelent a nemzetre.

Ezért az amerikai alkotmány 25. kiegészítése értelmében felszólították az alelnököt, hogy nyilvánítsa feladatai ellátására alkalmatlannak Trumpot. Ezt hírt olvasta fel Szénási Sándor műsorvezető a Klubrádióban, aki ekként kommentálta: itt a példa előttünk. Én annyit teszek hozzá, hogy "Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!"

 

Forrás: Klubrádió      Kép: index fórum

Napi tolvaj

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de négy éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom - jelentette ki Simicska Lajos arra reagálva, hogy anyagilag támogatja-e a Jobbikot és az LMP-t.

 

Forrás: index.hu

Napi szitálás

Ez az egész annyira gyalázatos és uszító hogy az ember elgondolkodik azon, hogy teljesen elment-e a józan eszük vagy ennyire immorálisak... 


...az egész akció úgy próbálja beállítani az alapvetően jószolgálati tevékenységet ellátó civil szervezeteket, mintha valamiféle Soros ügynökként bújtatva működnének és mintha migráns betelepítő szervezetek lennének. Ez egy oltári nagy hazugság.  És kit állít rá erre a Fidesz? Egy olyan embert aki az általam is mélyen megvetett Kádár-rendszert tíz éven keresztül szolgálta ki ügynökként. Szita Károlyra gondolok. Soros személyében egy olyan embert támadnak, aki annak idején a demokratizálódási folyamatot segítette. Azt a pártot is segítette, sőt azt a legnagyobb mértékben, melynek most Szita is tagja - mondta Wittinghof Tamás Budaörs polgármestere a kormánypárti településvezetők Soros elleni rendezvényével kapcsolatban.

 

screen_743_copy_1.jpg

Forrás: Klubrádió    Kép: index/súlyosmondatok