Napi ítélet

2017. szeptember 24. - Paduc

 

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletében kimondta, hogy Habony Árpád közszereplőnek minősül. A miniszterelnök tanácsadója korábban azt sérelmezte, hogy a Jobbik - a Fidesz-KDNP által már betiltott - plakátjain szerepelt Orbán Viktorral, Rogán Antallal és Mészáros Lőrinccel egy társaságban.

 

Forrás: nepszava.hu

Napi marzs

A magyar állam elméletileg támogatja a mozgáskorlátozottak gépkocsi vásárlását, azonban a támogatást csak abban az esetben kaphatják meg, ha egy bizonyos lízingcéggel, a Garancsi István érdekeltségébe tartozó Duna Lízing Zrt.-vel kötnek kölcsönszerződést, amely uzsorakamattal ad hitelt.

A kölcsön teljes hiteldíjmutatója új autó vásárlása esetén 17,5 százalék, ami a piaci szolgáltatóknál  1-5 százalék között mozog. Eszerint 2,5-3 millió forint hitel felvétele esetén 3 év alatt 800-900 ezer forinttal többet kell fizetni a Duna Lízingnek, mintha egy másik piaci szolgáltatónál kötöttek volna szerződést, így az állami támogatás jelentős része egyszerűen átfolyik a Garancsi  érdekeltségébe tartozó cégbe - mondta Hadházy Ákos az LMP társelnöke.

 

Forrás: Klubrádió    Kép: 24.hu

 

Napi bagázs

Haraszty István kinetikus szobrász munkából nyílt kiállítás és vásár a Klubrádióban. A megnyitón ezt mondta a 86 éves művész: ...azért adományoztam ezeket a képeket hogy segítsek, nehogy ez a mocskos bagázs el tudja hallgattatni ezt a rádiót!

 

Forrás: Klubrádió    Kép: nepszava.hu

 

Napi szembesítés

Ön lánglelkű fiatal demokratából kiégett despotává vált...  

...Nézze meg, hogy kik vették körbe magát 1998-2002-ben, és kik veszik körbe most. Óriási a züllés...  

...Nézze meg mi maradt a gyönyörű elvekből és célokból: foci, szotyi és kisvonat...  

...Tudja kivel fogjuk kezdeni a politikusbűnözők elszámoltatását? Nagyon jól sejti, önnel fogjuk kezdeni!

 

Mindezt Vona Gábor mondta a parlament ma kezdődött őszi időszakának első ülésén a mini szterelnöknek.

 

Forrás és kép:   444.hu

 

 

 

 

 

 

Napi pávatánc

A nyugat-európai politikusok legtöbbjére a kettős beszéd jellemző - mondta Halász Zsuzsa műsorvezető ma a Kossuth rádió Ütköző című migránsriogató műsorában. Ugyanitt csúszott ki a professzornak nevezett Nógrádi György szájából ez a két mondat: Ebben az évben sokfelé jártam Európában. Minden létező helyen tartottam előadást.

 

 Forrás:  mediakléikk.hu     Kép: ATV

 

 

Napi zavargás

Vegyük komolyan Rogán Antal fenyegetését! Ha Orbán veszélyben érzi a hatalmát, lángba boríthatja Budapestet ahogy tette azt 2006-ban. A sarokba szorított állat nagyon veszélyes, Orbán Viktornak pedig semmi sem drága a hatalomért. Sem az ország, sem a magyarok biztonsága - mondta Gréczy Zsolt, a DK szóvivője.

 

Forrás: Klubrádió    Kép: origo.hu

Napi konzultáció

Soros terv nem létezik. Ami menekültügyben létezik az egy közös európai megoldás, aminek Orbán Viktor tudatosan nem akar a részese lenni.  Nekik most szükségük van egy ellenségre. Brüsszel egy kicsit megkopott vagy belátták, hogy az európai unióból túl népszerű magyarok körében és ezért most egy politikai összeesküvés elméletből igyekeznek valóságot ácsolni és ezzel gyűlöletet kelteni.  Orbán pártelnök megkérte Orbán miniszterelnököt hogy ugyan már legyen szíves és fizesse ki a Fidesz kampányát - mondta Tordai Bence a Párbeszéd politikusa az újabb nemzeti konzultációval kapcsolatban.

 

 

Forrás: Klubrádió     Kép: ATV