Súlyos szavak

Napi óvodás

2018. április 26. - Paduc

Elnéztem az ellenzéki tüntetést… hmmm… érdekes volt.
Már kissé szánalmasnak tartottam azt is, hogy a szónokok egy három perces beszédet nem tudtak fejből elmondani. A jól lakott óvodás már a második mondatot is elfelejtette - írta közösségi oldalára G. Spöttle kétlábon járó nemzetbiztonsági kockázat.

 

Innen üzenem ennek a szánalmas, szolgalelkű embernek, hogy bújjon elő gazdájának valagából és nézze meg annak bármelyik videóját. A mini szterelnököt híres szónoknak tartják, ennek ellenére szinte minden köszöntését papírból olvassa.

Tisztelt hölgyeim és uraim! Annak ellenére sem képes a nagyérdeműre pillantva elmondani, hogy számos retorikai, beszédtechnikai tréningen vett részt amit mi finanszíroztunk. Igaz, az ő közönsége ezt a fajta tiszteletet nem is igényli. A vakhit áthidalja az ilyesmit. Ráadásul az ellenzéki színpadi szereplőkkel szemben neki komoly gyakorlata is van. Mellébeszélésben verhetetlen. A Lázárnál töltött éjszaka után a az előtte álló feladatokról két mondatban úgy számolt be a nép egyszerű gyermeke az ország szónoka, hogy a szöveget a kamera melletti papírról olvasta:

 

Forrás: facebook

 

süti beállítások módosítása