Súlyos szavak

Napi sajnálkozás

2018. február 21. - Paduc

A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt. Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült. Felszólítjuk a Helsinki Bizottságot, hogy fejezze be a hazudozást és legalább egy ilyen fontos és súlyos kérdésben ne a zsebeik Soros György pénzével való kitömésével legyenek elfoglalva!

A fenti sorokat 2015-ben okádta ki magából az egykori fiatalokból és áldemokratákból alakult posztkommunista párt, amiért a Helsinki Bizottság pert indított. A bíróság jogerősen megállapította, hogy a Fidesznek mindkét állítása valótlan volt. Azaz a Helsinki Bizottság nem Soros vagy mások politikai megrendelését teljesíti, hanem emberi jogi tevékenységet folytat. Másrészt, a Helsinki Bizottság adatai helytállóak, a Fidesz által közölt adatok egy uszító gyűlöletpropaganda hazugságai.

A bíróság egymillió forint megfizetésére kötelezte a pártot, és formailag eltiltotta a jövőbeli jogsértésektől. A Fidesz az egymilliós büntetést átutalta, az ítélet bocsánatkérésre vonatkozó része azonban elmaradt, a jogsértések viszont azóta is zajlanak. Vagyis a kormánypárt semmibe vette a bíróság döntését és több mint egy évig nem tett eleget a végzésnek, azaz nem kért bocsánatot. Ezek a trógerek nem csak az embereket, hanem az igazságszolgáltatást sem tisztelik.

 

 

A Magyar Helsinki Bizottság a múlt héten végrehajtást kezdeményezett Orbán bűnszövetkezete pártja ellen, ami látszólag úgy tett eleget a végzésnek, hogy megismételte az eredeti gyalázkodást, majd így folytatta:

A Fővárosi Törvényszék 65.P.22.573/2015/12. számú ítélete megállapította, hogy az alperes (Fidesz) megsértette a felperes (Helsinki Bizottság) jóhírneve védelméhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy a fenti közleményében valótlanul állította, hogy a felperes szervezet nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesíti tevékenysége során, és fekete-fehér adatokat is próbál meghamisítani, továbbá, hogy a hazánkba érkező menedékkérők számával, összetételével kapcsolatos adatokat is hamisított 2014. évre vonatkozóan, ezért az alperes sajnálkozását fejezi ki.

Ez a senkiházi banda sajnálkozik? Hát már bocsánatot kérek, de ez a magyar társadalom arcul köpése, ami remélem hamarosan visszahull rájuk!

 

Forrás és kép: 444.hu

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása