Súlyos szavak

Napi elhárítás

2018. február 13. - Paduc

A magyar választási rendszer teljesen egyforma lehetőséget biztosít a legerősebb és a  leggyengébb pártnak - mondta szemrebbenés nélkül Németh Szilárd. Nem akárhol állította ezt a Fidesz agytrösztje alelnöke, hanem a Terrorelhárítási Központ laktanyájában. Arra az újságírói kérdésre próbált meg válaszolni, ami azt firtatta, hogy miként foglalhatta le pártja a választás előtti kampányidőszakra a kültéri plakátfelületek többségét, méghozzá tavalyi árakon.

A pénzügyi támogatás egyforma, a plakáthoz jutás, a hirdetési piachoz való hozzájutás teljesen egyforma. És hát ráadásul ott van Simicska. Akinek van bőven ilyen plakáthelye - replikázott az egykori csepeli polgármester, a Magyar Birkózószövetség elnöke.

 

A rezsibiztos már csak tudja, hiszen a viktátor egykori kollégiumi szobatársa nélkül ezek a nemzetrontók képtelenek lettek volna megteremteni az autoriter rezsim anyagi hátterét. Egyébként 2010-ben S. Lajos cége, a Mahir Cityposter szervezte a Fidesz plakátkampányát a piaci ár 58 százalékáért, 1300 plakátot pedig számla és ellenérték nélkül.

 

Forrás és kép: 444.hu

 

süti beállítások módosítása